Montmarket
0252 Bloc de Foie Gras d'Oie du Périgord Bocal 125g

Husacie pečienky Foie Gras stoja na vrchole gastronomického rebríčka francúzskych mäsových produktov. Je to najmä preto, že chov husí pri dodržaní striktných pravidiel je náročnejší a finančne nákladnejší ako napr. chov kačiek, husí je nepomerne menej ako kačiek a husacie pečienky sú tak na trhu výnimočnejšie ako kačacie. To všetko sa odráža aj vo vyššej cene husacích pečienok.

Godard za svoje produkty získal už desiatky ocenení, pričom na súťažiach sa nehodnotí len kvalita produktu samotného, ale zohľadňuje sa aj dodržiavania prísnych zásad chovu a spracovania hydiny tak, aby bol prístup k nej čo „najhumánnejší“. A v tom je Godard na špičke francúzskych producentov foie gras. 73 medailí za svoje výrobky je skutočným ocenením výnimočnosti produktov a prístupu k chovu hydiny. Oblasť Périgord je chráneným označením pôvodu a hrdo sa hlási k dlhodobej tradícii čo je zárukou najvyššej kvality.

Ak chcete svojich hostí skutočne pohostiť, stavte na tieto husacie pečienky z Périgord. Sú výnimočne jemné, v ústach sa pomaly rozplývajú a v kombinácii s morskou soľou „fleur de sel“ a troškou čerstvo namletého korenia a pohárom červeného vína sú skutočným gurmánskym zážitkom. Chybu nespravíte ani pri ich kombinovaní s cibuľovým či figovým konfitom alebo s mangovým čatní.

Ďalšie informácie

Zloženie: husacie pečienky foie gras, voda, portské víno, soľ, konzervant: dusitan sodný, korenie. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Skladujte v suchu a chlade, po otvorení spotrebujte.  Vyrobené vo Francúzsku, Godard.  

Výživové údaje

na100g

Energia 459kcal/

1890kJ

Tuky

47g

z toho nasýtené

mastné kyseliny

19g

Sacharidy

2g

z toho cukry

0g

Bielkoviny

6g

Soľ

1,62g

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.