Montmarket
2702 RILLETTES l'ancienne - PORK RILLETTES

Bravčový Rillett - francúzska prémiová nátierka z pomaly pečeného bravčového mäsa so skutočne prémiovým zložením len 4 zložiek.

RILLETY

Z rady mäsových nátierok sa jedná o PRÉMIOVÉ PRODUKTY, ktoré sa vyrábajú pomalým pečením husacieho, kačacieho alebo bravčového mäsa, ktoré dosahuje podiel najčastejšie od 70% do 100%. Rillety Hénaff a Godard v našej ponuky patria medzi TOP VÝROBKY ktoré sú 100% z jedného druhu mäsa. Charakteristickú štruktúru rilletov tvoria jemné vlákna mäsa vo vlastnej šťave a masti.

Odporúčané servírovanie: teriny a rillety sa najčastejšie servírujú s opečenou bagetkou na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom.  Najčastejšie do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou alebo s cibuľovým čatní.
Po zohriatí aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. Rýchla príprava teplého jedla:

  1. stačí zohriať v hrnci alebo na panvici a pridať na ryžu, na cestoviny, do tortilly či na pizzu
  2. zohriať v hrnci alebo na panvici, pridať paradajkovú omáčku, prípadne paradajky a pridať na ryžu, cestoviny, do tortilly alebo podávať s knedľou, zemiakovou kašou, zemiakmi či chlebíkom
  3. rillet je vhodný aj do hamburgerov ako trhané mäso

Zloženie: bravčové mäso* (106g na 100g výrobku), bravčová masť*, morská soľ*, korenie. *Pôvod Francúzsko.  

Bez farbív, bez konzervantov.

Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. 

Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff. 

Výživové údaje na            100g

Energia                      416kcal /1721kJ

Tuky                                   38g

z toho nenasýtené          

mastné kyseliny                 15g

Sacharidy                       <0,5g

z toho cukry                  <0,5g

Bielkoviny                         18g

Soľ                                      1g

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.