Montmarket
ORGANIC LAVENDER HONEY FROM FRANCE

Originálny a výnimočný. Taký je "Levanduľový med", asi najznámejší med na svete pochádzajúci z Francúzska, ktorý však ochutnal len málokto. Dopyt po ňom je totiž veľký, rovnako však aj jeho cena. Levanduľový med má bielu farbu a krémovú konzistenciu. Prinášame Vám certifikovaný BIO med od Mellidor, rodinnej firmy z Provensálska. 

Sladké tóny tohto medu s jemnou vôňou kvetov a ovocia, krémovou a jemne kryštalizovanou textúrou robia levanduľový med určite jedným z najlepších medov na svete, tak vzácnym a vyhľadávaným. 

Levanduľový med Mellidor sa zbiera vo Francúzsku, v Alpes de Haute Provence, na náhorných plošinách Valensole. Levanduľový med je pokladom  provensálskeho regiónu. Vyznačuje sa svetlobielou farbou, krémovou textúrou, sladkou a jemnou chuťou, ktorá pretrváva v ústach, ako aj silnými a ovocnými vôňami.

Mellidor, ktorý v roku 1976 vytvoril pár včelárov z Avignonu, sa nachádza v srdci Provence, v Le Thor vo Vaucluse. Sme malá, miestna, rodinná firma, špecializujúca sa na úľové produkty z ekologického poľnohospodárstva. Naša činnosť je 100% remeselná, všetko sa robí ručne, bez baliacej linky.  Naše medy nikdy neprekračujú teplotu úľa (asi 38 stupňov) a nič nemiešame.

1 včelín = 1 bubon medu = číslo šarže, ktoré nájdete na našich pohároch.
 

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.