Montmarket
Picholine Organic Extra Virgin Olive Oil BIO, 200ml

VÝNIMOČNÝ JEDNOODRODOVÝ OLIVOVÝ OLEJ Z ČERSTVÝCH OLÍV, SPRACOVANÝCH DO 12 HODÍN PO ZBERE. 

Certifikovaný BIO panenský olej "Extra Virgin" z najprestížnejších a najchutnejších francúzskych olív "picholines" je spracovaný podľa tradičnej metódy, výlučne z olív pestovaných a spracovávaných za prísnych noriem ekologického poľnohospodárstva, bez použitia umelých hnojív a pesticídov. Olivy pestujeme na najlepšej pôde v slnečnom podnebí v Maroku.

Kvalita ktorá dosahuje dokonalosť: Ručný zber a lisovanie za studena zabezpečujú vzácnu kvalitu prírodných aróm a nízku kyslosť (medzi 0,2 a 0,3%), použité techniky zachovávajú esenciálne mastné kyseliny a vitamín E.

V štýle šperkov sú naše fľaše zdobené vrchnými zátkami z prírodného dreva zdobenými zlatým medailónom, pokryté večernými šatami, chokerom a zakrivenou zlatou brošňou, ktorá prepúšťa svetlo tohto vzácneho oleja.

Ohľaduplnosť k životnému prostrediu, recyklovateľné materiály, ekologické poľnohospodárstvo a organické hnojenie bez pesticídov pre čistý a špičkový produkt.

Identita výnimočného terroiru

Spoločnosť OLEISYS, ktorá sa zaoberá výrobou vysokokvalitného olivového oleja, sa od svojho založenia na marockej pôde rozhodla používať olivy len z pozemkov, ktoré prechádzajú konverziou na ekologické poľnohospodárstvo. Terroir, ktorý ťaží z organického hnojenia a ošetrenia bez syntetických pesticídov.

Kontrolovaný výrobný proces

V spoločnosti OLEISYS je kvalita kráľom. Zber olív je starostlivý a jemný. Nejde o trasenie konárov, aby ovocie padalo, olivy sa zbierajú tesne pred zrelosťou pomocou vhodného stroja na zachovanie kvality. Po zbere olivy nečakajú dlhšie ako 12 hodín, kým sa rozdrvia a potom lisujú za studena.

Množstvo techník, ktoré zachovávajú esenciálne mastné kyseliny a prírodné antioxidanty ovocia.

Práve v nadmorskej výške viac ako 1 100 metrov v strednom Atlase spoločnosť OLEISYS realizuje svoje know-how výrobou výnimočného olivového oleja.

Extra panenský olivový olej OLEISYS sa vyznačuje tým, že je monovarietný, t. j. vyrobený z jednej a tej istej odrody olív: picholínu. Preslávený svojou harmonickou ovocnosťou a perzistenciou na podnebí bolo prirodzené, že bol vybraný pre celý rad OLEISYS.

Na rozdiel od rafinovaných olejov, ktoré sa extrahujú pomocou rozpúšťadiel, extra panenský olivový olej Oleisys sa získava z čerstvých olív iba pomocou mechanických procesov - lisovaním a filtráciou. V tomto zmysle ide o čistú ovocnú šťavu.

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.