Montmarket

Chutné spojenie čokolády a škorice pre pravú vianočnú atmosféru. Pochúťka ku croissantom alebo koláčom, na sladké raňajky, malé občerstvenie alebo chladné zimné večery pri telke. 

Na prípravu nápoja použite kravské mlieko alebo rastlinné mlieko (sójové, mandľové, ovsené a pod.). Balenie je ideálne na 150-250 mililitrov horúceho alebo studeného mlieka.

Návod na prípravu horúcej čokolády: nasypte obsah vrecka do hrnčeka alebo šálky. Pridajte trochu horúceho mlieka a miešajte, kým sa čokoláda nerozpustí. Potom pridajte zvyšok horúceho mlieka. Rovnaký postup môžete využiť aj pre prípravu chladeného nápoja, rozpúšťanie ingrediencií však bude o niečo dlhšie.

Zloženie: cukor, kakaový prášok, prírodná aróma (škorica). Môže obsahovať MLIEKO a SÓJU. Podiel kakaa: min 38%. Držte v suchu a chlade. Vyrobené v Belgicku. Výživové údaje na 100g: energie: 406kcal/1714 kJ, tuky: 7,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1g, sacharidy: 74,3g z toho cukry 74,3g, vláknina: 7,3g, bielkoviny: 7,4g, soľ: 0,05g.

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.