Jedna z najlepších bravčových terín aké sme kedy jedli. Krásne mäsko, vynikajúce dochutenie, len z prírodných surovín bez konzervantov a éčiek.
Terina vyrábaná podľa tradičnej bretónskej receptúry z výberového mäsa z francúzskych ošípaných, pečená v pekárskej peci, ktorá získala ocenenie "Concours Général Agricole" a taktiež francúzsku certifikáciu "Label Rouge" ktorú môžu získať len produkty výnimočnej kvality.
Veľké možnosti použitia do studených aj teplých jedál. Najčastejšie do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou alebo s cibuľovým čatní. Vynikajúca na TAPAS, stačí kúsok na malú bagetku, pridať olivu alebo jalapeňos či cibuľové alebo figové čatní a nič viac nepotrebujete.
Po zohriatí použijete aj do rizotta, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. Rýchla príprava teplého jedla:
Zloženie: bravčové mäso, bravčová pečeň, bravčová masť, cibuľa, VAJEČNÝ bielok, zemiakový škrob, morská soľ, korenie. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal.
Po otvorení uchovajte v chlade a spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.
Výživové údaje na 100g, energie: 313kcal/1295kJ, tuky: 27g z toho nasýtené mastné kyseliny 10g, sacharidy: 2,4g z toho cukry 1,1g, bielkoviny: 15g, soľ: 1,7g.