obľúbená BRETÓNSKA POCHÚŤKA Z RODINNEJ FIRMY HÉNAFF JE ZNÁMA PO CELOM FRANCÚZSKU
Paté Hénaff, nátierka, terina, sekaná či luncheon meat. Nezáleží na tom ako túto pochúťku z bravčového mäsa nazveme, ale jedno je isté. Viac ako 100 rokov výroby podľa nezmenenej receptúry a stále len 5 zložiek sú dôkazom, že aj dnes sa dajú robiť mäsové produkty úplne bez umelých prísad a že francúzi stále vedia oceniť kvalitné produkty a dodržiavanie tradícií. A k tomu menej ako 280 kalórií.
Skúste plátky na bagetke s horčicou či cibuľkou, na kocky nakrájané v šaláte, či jemne opečené na panvici v žemli ako hamburger a máte fajn večeru alebo rýchly snack.
Len 5 zložiek:
bravčové mäso 91% (V TOM 20% šUNKA)
Vývar 6%
bravčová pečeň 1,5%
morská soľ 1,5%
Korenie
Zloženie: bravčové mäso* (91%) z toho 20% šunka, vývar, bravčová pečeň* (1,5%), morská soľ Guérande* (1,5%), korenie. *Pôvod Francúzsko.
Bez konzervačných látok, bez pridaných farbív. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.
Výživové údaje na 100g
Energia 277kcal /1149kJ
Tuky 23g
z toho nenasýtené
mastné kyseliny 9g
Sacharidy 0,5g
z toho cukry 0,2g
Bielkoviny 17g
Soľ 1,5g