Montmarket
Sauce parmesan á la truffe pot 170gr

Omáčka s parmezánom a hľuzovkou, pohár 170gr, T002275, EAN 3700900103371     

Ideálna na cestoviny, rizoto, na šaláty, alebo ku grilovanému mäsu.

Luxusná a výrazne aromatická, taká je hľuzovka, špeciálna huba známa v tých najlepších kuchyniach po celom svete. Je jedinečná, jej chuť sa nedá ničím nahradiť a patrí medzi najvzácnejšie a najdrahšie delikatesy na svete. Hľuzovky rastú rastú len divoko vo vybraných druhoch lesov pod zemou, hľadajú sa za pomoci cvičených psov a nedajú sa umelo pestovať, nakoľko potrebujú špecifické prostredie a podmienky. Najdrahšie druhy sú tie ktoré rastú len v niektorých oblastiach Talianska alebo Francúzska, cenovo najdostupnejšia je letná hľuzovka (tuber aestivum), ktorú nájdete aj v našej ponuke. S hľuzovkou sa často robia oleje, omáčky, horčice, majonézy, v ktorých tvorí samotná hľuzovka len niekoľko percent. Niekedy stačí len pár kvapiek hľuzovkového oleja a jedlo získa originálnu chuť.

Zloženie: smotana 88% (MLIEKO), parmezán 5% (MLIEKO), letná hľuzovka 5% ( Tuber aestivum), kukuričný škrob, zahusťovadlo: E1422, želírovacia látka: karagenan, korenie, hľuzovková aróma. Môže obsahovať stopy lepku a orechov.

 Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade.

Vyrobené vo Francúzsku.

Výživové údaje na 100g: energie: 274kcal/1145kJ, tuky: 28g z toho nasýtené mastné kyseliny 20g, sacharidy: 5,2g z toho cukry 2,7g, bielkoviny: 4g, soľ: 0,14g.

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.