Montmarket
Honey & Chardonnay Mustard 95g

Výnimočná "kráľovská" horčica s francúzskym vínom Chardonnay a medom z Gâtinais.

Dom Pouret bol založený v roku 1797 v Orléans. Jeho horčica Orléans, vyrobená podľa miestnej receptúry z roku 1580 a aktualizovaná Jeanom Martinom, majstrom výrobcom octu (6. generácia zakladateľa) a Alainom Passardom, šéfkuchárom (3 hviezdy Michelin), dáva čestné miesto pôvodnej a remeselnej výrobnej metóde.

Charakter horčice Orléans je založený na troch pilieroch: recept predkov, jedinečné know-how a výber najlepších ingrediencií. Bratstvo majstrov octu a horčice z Orléans bolo uznané kráľovským dekrétom od roku 1580.

Z výberu horčičných semien, soli z Guérande a octu Orleans si táto horčica mletá kameňom zachovala všetku svoju chuť a jemnosť. Vyznačuje sa výraznou ale jemnou chuťou, hladkou textúrou a jedinečnou originálnou farbou.

Je ideálna na sprevádzanie a okorenenie vašich omáčok a môže byť tiež použitá v slaných koláčoch, aby prebudila chuťové poháriky aj tých najväčších gurmánov.

Zloženie: voda, HORČIČNÉ semienka z údolia Loiry, ocot, biele víno Chardonnay (7%), med z Gâtinais (2%), morská soľ z Guérande, okysličovadlo: kyselina citrónová, kurkuma, prírodné arómy, konzervačná látka: DISIRIČITAN draselný, antioxidant: kyselina askorbová (vitamín C).

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.