Delikátne bonbóny 'Truffes au chocolat' sú vyrábané podľa receptu, ktorý siaha až do roku 1895. Lahodná maškrta vyrobená z čokolády, obalená v horkom kakau robí z nášho produktu autentickú francúzsku čokoládovú pochúťku ktorá sa pomaly rozplýva na jazyku. Vždy používame rovnaký základ, pričom pridaním extra arómy alebo chrumkavej zložky vznikajú nekonečné možnosti príchutí.
Sú jednotlivo balené, ideálne ku kávičke alebo ako drobná sladkosť, perfektné sú aj na doplnenie darčekových balíčkov a košov.
Hmotnosť a veľkosť: 6,0 až 6.5 g, 5 x 2 x 2 cm
Zloženie: rastlinný tuk (kokosový a palmový), cukor, odtučnený kakaový prášok, sušená srvátka, kakao, kúsky karamelizovaných lieskových orieškov, emulgátor: sójový lecitín. Môžu obsahovať stopy mandlí, orechov, pistácií, vajec a lepku . Pôvod kakaových bôbov: západná Afrika.
Produkt dodávame balený minimálne po 10ks v celofánovom vrecku, SK popis sa nachádza na balení. Príchute: slaný karamel, pistácie, citrónový chessecake, champagne, pomarančový konfit a ďalšie podľa aktuálnej dostupnosti