Montmarket
1203 LE PÂTÉ HENAFF - HENAFF PORK PÂTÉ

obľúbená BRETÓNSKA POCHÚŤKA Z RODINNEJ FIRMY HÉNAFF JE ZNÁMA PO CELOM FRANCÚZSKU

Mäso, vývar, pečeň, soľ a korenie, stále rovnako od roku 1915. Táto mäsová nátierka či terina je vo francúzku jednoducho známa ako Paté HénaffViac ako 100 rokov výroby podľa nezmenenej receptúry sú dôkazom, že aj dnes sa dajú robiť mäsové produkty úplne bez umelých prísad a že francúzi stále vedia oceniť kvalitné produkty a dodržiavanie tradícií. 

Paté Hénaff je pravidelnou súčasťou stravy nie len francúzskych rodín, ale najmä dovolenkárov na súši aj na mori a dokonca sa dostala aj do francúzskeho vesmírneho programu pre vzdialené misie. 

Skúste plátky na bagetke s horčicou či cibuľkou, alebo kúsky nakrájané do šalátu, či jemne opečené na panvici v žemli ako hamburger a máte fajn večeru alebo rýchly snack.  

Zloženie: bravčové mäso* (91%) (vrátane 20% šunkového mäsa), vývar, bravčová pečeň* (1,5%), morská soľ Guérande (1,5%), korenie. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní.

Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.  

Výživové údaje na 100g: Energia 278kcal /1152kJ * Tuky: 23g; z toho nenasýtené mastné kyseliny: 9g * Sacharidy: 0,5g; z toho cukry: 0,2g * Bielkoviny: 17g * Soľ: 1,5g

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.