Montmarket
TR-L83 LAPIN AUX DEUX MOUTARDES ET SON RIZ

Králik s horčicovou omáčkou a ryžou, 300g

TR-L83, EAN: 3379670018552

Jemné kúsky králičieho mäska s lahodnou smotanovo - horčicovou omáčkou a ryžou. Výberová kvalita mäsa a vynikajúce dochutenie sú našim štandardom.

Zloženie: predvarená ryža 48,5 %, sušené králičie mäso (králičie mäso 18,5 %, voda, modifikovaný kukuričný škrob, soľ, stabilizátor: trifosfáty), voda, šampiňóny 5 %, dijonská horčica 4,6 %, pasterizovaná čerstvá smotana, cibuľa, celozrnná horčica 1,6 % , repkový olej, spracovaný kukuričný škrob, soľ, biele víno prírodná aróma.

Môže obsahovať stopy rýb, lepku, mäkkýšov zeleru a sóje.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.

Príprava v mikrovlnnej rúre: 

a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.

b) v tácke: prepichnite fóliu tácky a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, tácka bude horúca. 

Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavretú tácku ponorte na 15 minút do vriacej vody. Pred otvorením tácku rýchlo schlaďte pod studenou vodou.

Výživové údaje:

Energia: 653 KJ / 155 kcal

Tuky: 4,7 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,3 g

Sacharidy: 19,5 g

Z toho cukry: 0,3 g

Vláknina :0,6 g

Bielkoviny: 8,2 g

Soľ: 1,03 g

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.