Montmarket
TR-L84 SAUMON A L'OSEILLE ET SON RIZ

Losos so šťavelom a ryžou, 300g

EAN: 3379670017135

Veľmi chutný recept s krásnymi kúskami filetov z lososa so smotanovou omáčkou so šťavelom, dlhozrnnou ryžou a troškou divokej ryže. Pripravené s kuchárskym umením Paul & Louise bez konzervantov a farbív.

Zloženie: varená dlhozrnná ryža 31,9 %, losos Salmo salar 26,7 %, voda, mrkva, pasterizovaná čerstvá smotana, šťavel 2 %, modifikovaný kukuričný škrob, maslo, repkový olej, varená divoká ryža 0,7 %, soľ, prírodné arómy, mliečne bielkoviny, koncentrovaná citrónová šťava, zahusťovadlo: xantánová guma, kurkuma.

Môže obsahovať stopy lepku, mäkkýšov, sóje a horčice.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.

Príprava v mikrovlnnej rúre: 

a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.

b) v tácke: prepichnite fóliu tácky a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, tácka bude horúca. 

Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavretú tácku ponorte na 15 minút do vriacej vody. Pred otvorením tácku rýchlo schlaďte pod studenou vodou.

Výživové údaje:

Energia: 618 KJ / 148 kcal

Tuky: 6,7 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9 g

Sacharidy: 14,5 g

Z toho cukry: 0,7 g

Vláknina :0,6 g

Bielkoviny: 7,1 g

Soľ: 0,69 g

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies.