Údené klobásky Rougail s ryžou, 300g
TR-L87, EAN: 3379670017401
Objavte naše bohaté klobásové rougail, tradičné jedlo z ostrova Réunion, Maurícia a Madagaskaru. Klobásky údené na bukovom dreve v paradajkovej omáčke s ryžou chutia jednoducho vynikajúco. Recept varíme len z prírodných surovín, mäso máme z francúzskych chovov a znovu sme to zvládli úplne bez konzervantov a farbív.
Zloženie: varená ryža 34 %, kúsky klobás údených na bukovom dreve 31% (bravčové mäso (francúzsky pôvod), soľ, glukózový sirup, korenie, cesnak, extrakty korenia), voda, paradajky, drvené paradajky 3,3% (paradajky, paradajková šťava, okysličovadlo: kyselina citrónová), cibuľa, paradajkový pretlak, aromatické bylinky, korenie (vrátane papriky 0,45%), modifikovaný kukuričný škrob, repkový olej, soľ.
Môže obsahovať stopy lepku, mäkkýšov, rýb, mlieka, sóje, zeleru a horčice.
Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.
Príprava v mikrovlnnej rúre:
a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.
b) v tácke: prepichnite fóliu tácky a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, tácka bude horúca.
Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavretú tácku ponorte na 15 minút do vriacej vody. Pred otvorením tácku rýchlo schlaďte pod studenou vodou.
Výživové údaje:
Energia: 560 KJ / 132 kcal
Tuky: 4,7 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g
Sacharidy: 17,4 g
Z toho cukry: 1,5 g
Vláknina :0,9 g
Bielkoviny: 4,6 g
Soľ: 0,56 g