Vynikajúca Jelenia terina s brusnicami je vyrobená len z prírodných surovín bez konzervantov, farbív alebo iných éčiek.
Terina je tradičná francúzska nátierka pripravovaná pečením nahrubo pomletého mäsa. Za základ obvykle slúži bravčové mäso, ku ktorému sa pridáva napr. zverina, kačacie či teľacie mäso, ktoré môže byť marinované v zmesi byliniek a vína, často kombinované s koreninami alebo s ovocím – jablkami, figami, slivkami, gaštanmi, hrozienkami či s hríbikmi alebo pikantnou paprikou espelette. Teriny majú hrubšiu štruktúru v porovnaní s paštétami, ich obsah je po otvorení vhodné opatrne premiešať so šťavou usadenou na dne pohára, čím sa dostane jej chuť do celého obsahu a zjemní sa konzistencia teriny.
Odporúčané servírovanie: teriny sa najčastejšie servírujú na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Používajú sa za studena do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou a dijonskou horčicou alebo s cibuľovým či figovým čatní. Po zohriatí sú vhodné aj do rizotta, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly.
Rýchle a jednoduché použitie do teplého jedla:
Avon et Ragobert je značka tradičného francúzskeho výrobcu mäsových produktov. Tradícia výroby siaha až do roku 1898 a gurmánske špeciality tejto značky majú silné postavenie na francúzskom trhu aj v zahraničí.
Zloženie: bravčové mäso (krkovička)*, jelenie mäso* 25%, bravčová pečeň*, brusnice 3%, koňak, ryžová múka, soľ, MLIEČNE bielkoviny, sušené VAJCIA, sušené MLIEKO, cibuľa, korenie, aromatické bylinky. *Pôvod Francúzsko.
BEZ FARBÍV, BEZ KONZERVANTOV, BEZ LEPKU.
Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Pred otvorením držte mimodosahu tepla a svetla. Po otvorení uchovajte v chlade 0-4°C spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Covi Nancay, Avon&Ragobert.