Zažite aj vy originálne chute Provensálska s výberovou kvalitou byliniek "Label Rouge". Ako poznáte z ovocia a zeleniny, nie je pomaranč ako pomaranč, ani paradajka ako paradajka. Chuť závisí nie len od odrody, ale najmä od podmienok pestovania, dozrievania a skladovania. A produkty dopestované v slnečnom Provensálsku skrátka chutia! Známkou Label Rouge sa vo Francúzsku označujú produkty s prémiovou kvalitou v porovnaní s bežnými výrobkami, ktoré musia spĺňať vysoké štandardy.
Kombináciu známych bylín ako rozmarín, oregano a tymián dopĺňa saturejka, ktorá sa po stáročia používa ako kulinárska bylinka a korenina. Má výraznú arómu a jemne pikantnú chuť s nádychom slanej a korenistej. Bylina pomáha dodať jedlám slanú chuť bez pridania ďalšej soli alebo zvýšenia príjmu sodíka. Široké možnosti použitia: na grilované mäsá či ryby, ale aj do cestovín a šalátov.
Zloženie: rozmarín, saturejka, oregano, tymián. Môže obsahovať stopy zeleru, sóje, orechov, lepku, mlieka, horčice, sezamu a siričitanov.
Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal.
Vyrobené vo Francúzsku, Bédros.