Montmarket
Sachet 150g mini bretzels saveur italienne

Boehli Slané praclíky s paradajkou a bylinkami ''Italy style'', Francúzsko, vrecko 150g, T002770, EAN 3185610011503

Je to chrumkavé, slané a chutné, čo môže byť lepšie pre úspešný aperitív? Niečo čo má ešte k tomu len minimum tuku a o hodne menej kalórií ako smažené chipsy. A to sú praclíky Boehli, len 3,5g tuku!

Výroba praclíkov a aperitívových sušienok Boehli, je predovšetkým príbehom rodinného podniku vo francúzskom Alsasku ktorý vznikol už v roku 1935! Úzka špecializácia a zameranie na špičkovú kvalitu vstupných surovín aj svojich výrobkov mu priniesol úspech u zákazníkov a veľké objemy výroby, ktoré mu umožňujú udržať aj pútavé ceny svojich produktov. 

Zloženie: PŠENIČNÁ múka, paradajka, cibuľa, cesnak, paprika, oregano, bazalka, tymián, rozmarín, čierne korenie, prírodné arómy, soľ, olivový olej, sladová PŠENIČNÁ múka, droždie, regulátor kyslosti: hydroxid sodný. Alergény: lepok (pšenica). Môže obsahovať stopy sezamu, zeleru a horčice.

Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Uchovajte v suchu.

Vyrobené vo Francúzsku. Výživové údaje na 100ml: energie: 393kcal/1662kJ, tuky: 3,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy: 77g z toho cukry 2,7g, vláknina: 4,6g, bielkoviny: 11g, soľ: 3,3g.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.