Montmarket
TERRINE DE CANARD aux noisettes croquantes - DUCK PÂTÉ with crisp hazelnuts

Kačacia terina s chrumkavými orieškami, pohár 180g T002320, EAN 3537580706369

Odporúčané servírovanie: teriny sa najčastejšie servírujú na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Používajú sa za studena do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou a dijonskou horčicou alebo s cibuľovým čatní. Po zohriatí sú vhodné aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. 

Rýchle a jednoduché použitie do teplého jedla:

  1. stačí zohriať v hrnci alebo na panvici a pridať na ryžu, na cestoviny, do tortilly či na pizzu
  2. zohriať v hrnci alebo na panvici, pridať paradajkovú omáčku, prípadne paradajky a pridať na ryžu, cestoviny, do tortilly alebo podávať s knedľou, zemiakovou kašou, zemiakmi či chlebíkom

Zloženie: bravčové mäso*, kačacie mäso*(20%), kačacie pečienky*, bravčová masť*, lieskové orechy*(5%), Armagnac, šalotka, morská soľ, cesnak, korenie. Bez pridaných farbív, bez konzervantov.

*Pôvod Francúzsko.

Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní.  Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.  

Výživové údaje na 100g: energie: 273kcal/1134 kJ, tuky: 22,0g z toho nasýtené mastné kyseliny 8,0g, sacharidy: 2,8g z toho cukry 0,8g, bielkoviny: 16,0g, soľ: 1,5g.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.