Francúzi označujú slovom Rillett produkty s vysokým podielom mäsa, ktoré v produkte naozaj vidieť a cítiť a tvoria skutočný základ výrobku. Táto nátierka obsahuje až 62% sardinkových filetov z Bretónska, čo zaručuje jej špičkovú kvalitu. Len z prírodných zložiek, neobsahuje žiadne chemické konzervanty ani iné éčka.
Sardinky sú lovené na Bretónskych pobrežiach medzi júnom a novembrom v hlavnej sezóne, kedy je zaručené jemné mäso a plná chuť.
Jemná zmes kmínu, koriandra, rasce zaručuje jedinečnú chuť sardiniek. Filetovanie a lúpanie sardiniek sa robí ručne v dielni v Saint Guénolé.
Vyrobené vo Francúzsku. La Compagnie Bretonne
Zloženie: filety sardiniek (62%), voda, cibuľa, repkový olej, mliečne bielkoviny, paradajkový pretlak, soľ, korenie (vrátane koriandru a rasce: 0,6%), zahusťovadlo: guarová múka a rohovník, citrónová šťava, cesnak, aromatické rastliny. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal.
Skladujte v suchu a chlade, po otvorení spotrebujte. Vyrobené vo Francúzsku.
Výživové údaje na | 100g |
Energia 204kcal / | 850kJ |
Tuky | 14,0g |
z toho nenasýtené | |
mastné kyseliny | 2,6g |
Sacharidy | 1,5g |
z toho cukry | 0,5g |
Bielkoviny | 18,0g |
Soľ | 1,1g |