Montmarket
Sauce Tartufata pot 170g

Tartufata - hríbová salsa s letnou hľuzovkou. Použitie na cestoviny, pizzu, toasty, ako predjedlo, či ako základ k iným omáčkam k mäsu alebo na dochutenie ryže. Je ideálna na prípravu smotanovej hríbovej omáčky. Rozpustite maslo, pridajte smotanu, lyžičku múky pre zahustenie, soľ, korenie a lyžicu Tartufata salsy.  

Luxusná a výrazne aromatická, taká je hľuzovka, špeciálna huba známa v tých najlepších kuchyniach po celom svete. Je jedinečná, jej chuť sa nedá ničím nahradiť a patrí medzi najvzácnejšie a najdrahšie delikatesy na svete. Hľuzovky rastú rastú len divoko vo vybraných druhoch lesov pod zemou, hľadajú sa za pomoci cvičených psov a nedajú sa umelo pestovať, nakoľko potrebujú špecifické prostredie a podmienky. Najdrahšie druhy sú tie ktoré rastú len v niektorých oblastiach Talianska alebo Francúzska, cenovo najdostupnejšia je letná hľuzovka (tuber aestivum), ktorú nájdete aj v našej ponuke. S hľuzovkou sa často robia oleje, omáčky, horčice, majonézy, v ktorých tvorí samotná hľuzovka len niekoľko percent. Niekedy stačí len pár kvapiek hľuzovkového oleja a jedlo získa originálnu chuť.

Pohár 170g, T002274, EAN 3700900103319    

Zloženie: šampiňóny (Agaricus bisporus) 65%, slnečnicový olej 16%, PŠENIČNÁ múka 5%, letná hľuzovka (Tuber aestivum) 5%, hríby ( Boleus edulis) 4%, hľuzovková aróma, sépia (MäKKÝŠE), soľ, olivový olej, cesnak, petržlen. Môže obsahovať stopy mlieka a orechov.

 Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade. Vyrobené vo Francúzsku.

Výživové údaje na 100g: energie: 236kcal/988kJ, tuky: 22g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6g, sacharidy: 5,6g z toho cukry 1,8g, bielkoviny: 2,7g, soľ: 0,7g.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.