Montmarket
417349 Sel Fin Herb Leg.bio Np100g

Špeciálny mix - sivá morská soľ so sušenou zeleninou z ekologického poľnohospodárstva. Tradičná soľ zberaná sauniermi soľného družstva z ostrova Noimourtier. 

Zloženie: šedá kuchynská morská soľ 95%*, cibuľa**, cesnak**, petržlen**, kari**. *Zložka francúzskeho pôvodu a vyhovuje štandardom značky Agri-Éthique fair trade. **Z ekologického poľnohospodárstva s certifikátom Certipaq bio FR-BIO-09.

Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v suchu. Vyrobené vo Francúzsku. 

100% PRÍRODNÁ, 100% FÉROVÁ, 100% EKOLOGICKÁ.

Jemná sivá potravinová soľ, ktorá nie je umývaná ani rafinovaná, prirodzene obsahuje minerály a stopové prvky. Ovocie oceánu, vetra a slnka, naša 100% prírodná jemná soľ je výnimočná soľ, ktorá vo svojich zrnách nesie všetku autentickosť a tradičné know-how soľníkov, ktorí ju zbierajú. Vnáša do vašej kuchyne extra dušu, jedinečnú chuť jej terroir. Pre vaše potešenie sme skombinovali našu jemnú soľ so zmesou bio byliniek a zeleniny z ekologického poľnohospodárstva. Použitím morskej soli z ostrova Noirmoutier si vyberáte produkt zbieraný ručne bez akýchkoľvek prísad. Svojím nákupom sa podieľate na udržiavaní ekosystému močiarov a podporujete malých výrobcov s príjmom, ktorý garantuje ich družstvo.

INFO@SEL-MarIN-NOIRMOUTIER.FR

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.