Montmarket
3181 - Confit d'Oignon bio

Ovocné a zeleninové konfity či čatní sa používajú na spestrenie rôznych jedál, majú sladkú či sladko kyslú chuť a ľahko nahradia omáčku na pečenej rybe, či restovanú cibuľu v hamburgeroch, hot-dogoch, alebo na grilovanom mäsku. Používajú sa aj na predjedlá alebo rýchle snacky, na rôzne tapas, na tvrdé syry, do bagiet alebo toastov, či do tortilly alebo lokše. Francúzi ich najčastejšie kombinujú s pečienkami foie gras, mäsovými terinami, rilletmi a paštétami.

V teplej kuchyni pridajte konfit na hotové jedlá pred ich servírovaním, alebo pridajte chvíľu pred ukončením grilovania či pečenia.

Cibuľové čatní, alebo aj cibuľový konfit, je perfektný na bagetku s maslom a syrom, výborne sa hodí k mäsu a rybám alebo k syrovému tanieru, ideálne je na prípravu domácich hamburgerov alebo amerických hot-dogov. 

Zloženie: cibuľa (60%)*, trstinový cukor*, jablčný mušt*, soľ, želírovacia látka: ovocný pektín, korenie*, *BIO - organické zložky z ekologického poľnohospodárstva, vypestované bez použitia chemických hnojív a pesticídov.

Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Skladujte v suchu a chlade, po otvorení spotrebujte.  Vyrobené vo Francúzsku. 

Výživové údaje na

100g

Energia 217kcal /

919kJ

Tuky

0,1g

z toho nenasýtené

mastné kyseliny

Sacharidy

52,7g

z toho cukry

50,5g

Bielkoviny

0,1g

Soľ

2g

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.