Paté Hénaff, nátierka, terina, sekaná či luncheon meat. Nezáleží na tom ako túto pochúťku z bravčového mäsa nazveme, ale jedno je isté. Viac ako 100 rokov výroby podľa nezmenenej receptúry a stále len 5 zložiek sú dôkazom, že aj dnes sa dajú robiť mäsové produkty úplne bez umelých prísad a že francúzi stále vedia oceniť kvalitné produkty a dodržiavanie tradícií. Teraz aj receptúra doplnená o cibuľové čatní.
Skúste plátky na bagetke s horčicou či cibuľkou, na kocky nakrájané v šaláte, či jemne opečené na panvici v žemli ako hamburger a máte fajn večeru alebo rýchly snack.
Zloženie: bravčové mäso* (84%) (vrátane 20% šunkového mäsa), konfitovaná cibuľa z Bretónska (7%) (cibuľa, cukor, vinný ocot, olivový olej, korenie, soľ), vývar, bravčová pečeň* (1,5%), morská soľ, korenie. *Pôvod Francúzsko. Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.
Výživové údaje na 100g: Energia 292kcal /1209kJ * Tuky: 26g; z toho nenasýtené mastné kyseliny: 5g * Sacharidy: 3,5g; z toho cukry: 1,4g * Bielkoviny: 11g * Soľ: 1,6g