Montmarket
VEGAN FOOD DP-S26 RIZ NOIR AUX PETITS LEGUMES

Čierna ryža so zeleninou, 180g, DP-S26, EAN: 3379670020388

Zdravá príloha ktorá bola kedysi výsadou len kráľovských dvorov pre jej jedinečnosť a blahodarné účinky na organizmus. 

Ochutnajte túto exkluzívnu prílohu so zeleninou a extra panenským olivovým olejom. Nemusíte použiť len ako prílohu, vďaka až 40% zeleniny je to tiež vynikajúce menšie jedlo pre vegánov a vegetariánov

Náš tip: pridajte 60-90g tuniaka a máte skvelé nízkokalorické jedlo s bohatým podielom bielkovín a výživných látok. 

Použili sme len prírodné suroviny a aj tento recept je tak bez pridaných konzervantov a farbív.

Zloženie: varená čierna ryža 54%, zelenina 40% (hrášok, mrkva, kukurica, paradajky, cibuľa), extra panenský olivový olej, soľ, aromatické bylinky.
Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, mäkkýše, mlieko, ryby, sóju, zeler a horčicu.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.

Príprava v mikrovlnnej rúre: 

a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.

b) vo vrecku: uzáver vrecka natrhnite do polovice a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, vrecko bude horúce. 

Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavreté vrecko ponorte na 10 minút do vriacej vody. Pred otvorením vrecko rýchlo schlaďte pod studenou vodou.

Výživové údaje na 100g: energie: 754kJ/177kcal, tuky: 4,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3g, sacharidy: 27,5g z toho cukry: 1,5g, vláknina: 2,9g, bielkoviny: 4,8g, soľ: 0,7g.

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.