Montmarket
TR-L87 ROUGAIL SAUCISSES ET SON RIZ

Údené klobásky Rougail s ryžou, 300g

TR-L87, EAN: 3379670017401

Objavte naše bohaté klobásové rougail, tradičné jedlo z ostrova Réunion, Maurícia a Madagaskaru. Klobásky údené na bukovom dreve v paradajkovej omáčke s ryžou chutia jednoducho vynikajúco. Recept varíme len z prírodných surovín, mäso máme z francúzskych chovov a znovu sme to zvládli úplne bez konzervantov a farbív.

Zloženie: varená ryža 34 %, kúsky klobás údených na bukovom dreve 31% (bravčové mäso (francúzsky pôvod), soľ, glukózový sirup, korenie, cesnak, extrakty korenia), voda, paradajky, drvené paradajky 3,3% (paradajky, paradajková šťava, okysličovadlo: kyselina citrónová), cibuľa, paradajkový pretlak, aromatické bylinky, korenie (vrátane papriky 0,45%), modifikovaný kukuričný škrob, repkový olej, soľ.

Môže obsahovať stopy lepku, mäkkýšov, rýb, mlieka, sóje, zeleru a horčice.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení držte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.

Príprava v mikrovlnnej rúre: 

a) na tanieri: vyberte obsah na tanier, prikryte pokrievkou do mikrovlnnej rúry a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty.

b) v tácke: prepichnite fóliu tácky a ohrievajte pri plnom výkone 1,5 až 2 minúty. Pri vyberaní buďte opatrní, tácka bude horúca. 

Jedlo môžete ohriať aj na panvici alebo v hrnci za stáleho miešania, alebo vo vodnom kúpeli. Uzavretú tácku ponorte na 15 minút do vriacej vody. Pred otvorením tácku rýchlo schlaďte pod studenou vodou.

Výživové údaje:

Energia: 560 KJ / 132 kcal

Tuky: 4,7 g

z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g

Sacharidy: 17,4 g

Z toho cukry: 1,5 g

Vláknina :0,9 g

Bielkoviny: 4,6 g

Soľ: 0,56 g

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.