Ravioli sú celozrnné cestovinové pirohy plnené len 100% čisto hovädzím mäsom s paradajkovou omáčkou. Hovädzie mäso ako aj paradajky sú jedinečnej chuti a pochádzajú z oblasti Provence.
Bez konzervačných látok, bez farbív, bez pridaného cukru.
Odporúčaný recept:
1) predhrejte si rúru na 210 ° C
2) do zapekacej misy vložte ravioli a pridajte Zapetti“ Paradajková omáčka Provence (odporúčame pridať šampiňóny, bazalku, soľ a korenie)
3) keď je zmes dobre premiešaná na vrchnú časť nastrúhajte väčšie množstvo ementálu
4) Pečieme asi 15 minút, kým ementál nebude pekne hnedý. Dobrú chuť!
Zloženie: Voda, ravioli 27%( semolina z tvrdej pšenice 13%, voda, hovädzie mäso 4%, strúhanka ( vrátane lepku), mrkva, soľ, cibuľa 0,1% bazalka, prírodná aróma, slnečnicový olej), redukované paradajkové pyré s kúskami paradajok, 17,5%, mrkva, hovädzie mäso 3,5%, cibuľa 1,5%, prírodná aróma (vrátane zeleru), kukuričný škrob, slnečnicový olej, soľ, cesnakový prášok. Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Po otvorení spotrebujte.
Vyrobené vo Francúzsku, Zapetti.
Výživové údaje na 100g: energie: 93kcal/391kJ, tuky: 2,2g z toho nasýtené mastné kyseliny <0,5g, sacharidy: 14g z toho cukry 2,6g, vláknina: 1,7g, bielkoviny: 3,5g, soľ: 0,75g.