Vynikajúci Kačací rillett je vyrobený len z prírodných surovín bez konzervantov, farbív alebo iných éčiek.
RILLETY
Z rady mäsových nátierok sa jedná o PRÉMIOVÉ PRODUKTY, ktoré sa vyrábajú pomalým pečením husacieho, kačacieho alebo bravčového mäsa, ktoré dosahuje podiel najčastejšie od 70% do 100%. Rillety Hénaff a Godard v našej ponuke patria medzi TOP VÝROBKY ktoré sú 100% z jedného druhu mäsa. Charakteristickú štruktúru rilletov tvoria jemné vlákna mäsa vo vlastnej šťave a masti.
Odporúčané servírovanie: teriny a rillety sa najčastejšie servírujú s opečenou bagetkou na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Najčastejšie do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou alebo s cibuľovým či figovým čatní.
Po zohriatí aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. Rýchla príprava teplého jedla:
Avon et Ragobert je tradičný francúzsky výrobca mäsových produktov. Tradícia výroby siaha až do roku 1898 a gurmánské špeciality tejto značky majú silné postavenie na francúzskom trhu aj v zahraničí.
Zloženie: kačacie mäso 64%, bravčové mäso, bravčový bôčik, kačacia masť 5%, korenie, soľ, čierne korenie.
Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade 0-4°C spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.