Vynikajúci Kačací rillett je vyrobený len z prírodných surovín bez konzervantov, farbív alebo iných éčiek.
Terina je tradičná francúzska nátierka pripravovaná pečením nahrubo pomletého mäsa. Za základ obvykle slúži bravčové mäso, ku ktorému sa pridáva napr. zverina, kačacie či teľacie mäso, ktoré môže byť marinované v zmesi byliniek a vína, často kombinované s koreninami alebo s ovocím – jablkami, figami, slivkami, gaštanmi, hrozienkami či s hríbikmi alebo pálivou paprikou espelette. Teriny majú hrubšiu štruktúru v porovnaní s paštétami, ich obsah je po otvorení vhodné opatrne premiešať so šťavou usadenou na dne pohára, čím sa dostane jej chuť do celého obsahu a zjemní sa konzistencia teriny.
Odporúčané servírovanie: teriny sa najčastejšie servírujú s opečenou bagetkou na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Ideélna kombinácia je s jarnou cibuľkou, dijónskou horčicou alebo cibuľovým konfitom.
Avon et Ragobert je tradičný francúzsky výrobca mäsových produktov. Tradícia výroby siaha až do roku 1898 a gurmánské špeciality tejto značky majú silné postavenie na francúzskom trhu aj v zahraničí.
Zloženie: kačacie mäso 64%, bravčové mäso, bravčový bôčik, kačacia masť 5%, korenie, soľ, čierne korenie.
Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovajte v chlade 0-4°C spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.