Diviak na víne z Bergeracu, oblasti, ktorá nie je známa len Cyranom z Bergeracu, ale aj výborným francúzskym vínom, ktoré krásne dopĺňa bohatú chuť tejto francúzskej pochúťky.
Zloženie: bravčové mäso (krkovička)*, mäso z diviaka* 25%, bravčová pečeň*, koňak, ryžová múka, soľ, víno Bergerac 1%, mliečne bielkoviny (MLIEKO), sušené VAJCIA, sušené MLIEKO, cibuľa, korenie a aromatické bylinky. *Pôvod Francúzsko.
BEZ FARBÍV, BEZ KONZERVANTOV. Dátum min. trvanlivosti: viď obal.
Po otvorení uchovajte v chlade 0-4 C a sporebujte do 3 dní. Vyrobené vo Francúzsku, Avon&Ragobert.
Výživové údaje na 100g: energie: 159 kcal/663 kJ, tuky: 12g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g, sacharidy: 4,4g z toho cukry 2,3g, bielkoviny: 7,1g, soľ: 6,4g.