Montmarket
Chocolat noir orange & amandes; tablette 100g

Objavte dokonalé spojenie krémovej horkej čokolády s chrumkavými mandľami a šťavnatým pomarančom. Naša horká čokoláda s mandľami a pomarančom je nebeská kombinácia, ktorá dráždi vaše chuťové poháriky.

Naša čokoláda je vyrobená z tých najlepších surovín a je vyrobená k dokonalosti, s hladkou a krémovou textúrou, ktorá sa topí v ústach. Chrumkavé mandle dodávajú čokoláde uspokojivú chrumkavosť, zatiaľ čo pomaranč dodáva osviežujúci výbuch chuti.

Či už si doprajete chvíľu starostlivosti o seba alebo sa podelíte s priateľmi, naša horká čokoláda Cachet s mandľami a pomarančom je perfektnou pochúťkou. Je to vynikajúci spôsob, ako uspokojiť svoju chuť na sladké a pozdvihnúť náladu.

Cachet Horká čokoláda s pomarančom a madľami, 100g, T002480, EAN 5412956214519

Zloženie: kakaová hmota, cukor, MANDLE 6%, kúsky candizovaného pomaranča 5% (kúsky pomaranča, cukor, glukózo-fruktózový sirup, regulátor kyslosti: kyselina citrónová), kakaové maslo, dehydrovaný MLIEČNY tuk, pomarančové esenciálne oleje, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín. Tmavá čokoláda: kakaová sušina najmenej 57%. Môže obsahovať: lepok, vajcia, iné orechy.

Zložky uvedené veľkými písmenami potvrdzujú alergény prítomné vo výrobku.

Skladujte v suchu pri teplote 15-20°C. Vyrobené v Belgicku.

Dátum minimálnej trvanlivosti: viď dátum obale.

Výživové údaje na 100g: energie: 2222kJ/532kcal, tuky: 35g z toho nasýtené mastné kyseliny 19g, sacharidy: 43g z toho cukry 40g, bielkoviny: 6,8g, soľ: 0,04g.

 

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.