Bravčový Rillett - francúzska prémiová nátierka z pomaly pečeného bravčového mäsa so skutočne prémiovým zložením len 4 zložiek.
RILLETY
Z rady mäsových nátierok sa jedná o PRÉMIOVÉ PRODUKTY, ktoré sa vyrábajú pomalým pečením husacieho, kačacieho alebo bravčového mäsa, ktoré dosahuje podiel najčastejšie od 70% do 100%. Rillety Hénaff a Godard v našej ponuky patria medzi TOP VÝROBKY ktoré sú 100% z jedného druhu mäsa. Charakteristickú štruktúru rilletov tvoria jemné vlákna mäsa vo vlastnej šťave a masti.
Odporúčané servírovanie: teriny a rillety sa najčastejšie servírujú s opečenou bagetkou na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Najčastejšie do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou alebo s cibuľovým čatní.
Po zohriatí aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly. Rýchla príprava teplého jedla:
Zloženie: bravčové mäso* (106g na 100g výrobku), bravčová masť*, morská soľ*, korenie. *Pôvod Francúzsko.
Bez farbív, bez konzervantov.
Dátum min. trvanlivosti: viď obal. Po otvorení skladujte v chlade, spotrebujte do 3 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Hénaff.
Výživové údaje na 100g
Energia 416kcal /1721kJ
Tuky 38g
z toho nenasýtené
mastné kyseliny 15g
Sacharidy <0,5g
z toho cukry <0,5g
Bielkoviny 18g
Soľ 1g