Prémiový ocot z francúzskej oblasti Orléans vyrobený z výberu najlepších francúzskych odrôd hrozna a trojročným zrením. Vďaka pomalému trojtýždňovému kvaseniu v dubových sudoch a trojročnému zreniu v našich pivniciach má jedinečnú chuť zdedenú po stáročnom know-how.
Tento ocot má príjemnú výraznú vôňu a jemnú chuť v ktorej môžete objaviť kandizované ovocie, preto je ideálny nie len do varených jedál, ale aj do šalátov, v ktorých jeho výnimočná chuť ešte viac vynikne.
Vínne octy Martin Pouret sú vyrobené z vín z hlavných francúzskych vinohradníckych oblastí. Nie všetko starne dobre, ale náš ocot áno. Je to preto, že od roku 1797 ho nechávame dozrievať v dubových sudoch podľa tradície Orléans.
Zloženie: ocot vyrobený z francúzskeho bieleho vína. Obsahuje siričitany.