Terina z hydinovej pečene BIO, Francúzsko, pohár 180g
Odporúčané servírovanie: teriny sa najčastejšie servírujú na raňajky, večere, alebo ako predjedlá pred hlavným chodom. Používajú sa za studena do sendvičov, na chlieb či opečenú bagetku s jarnou cibuľkou, čerstvou zeleninou a dijonskou horčicou alebo s cibuľovým čatní. Po zohriatí sú vhodné aj do rizota, na pizzu, na cestoviny, do placiek alebo tortilly.
Rýchle a jednoduché použitie do teplého jedla:
Zloženie: kuracie pečienky* 45%, bravčové mäso* 33%, bravčová masť* 12%, cibuľa*, VAJEČNÉ bielka*, soľ, koňak* 1%, zemiakový škrob*, cesnak*, korenie*. Môže obsahovať stopy zeleru, lepku, mlieka a horčice. * BIO zložky.
Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Uchovávajte v chlade a suchu, po otvorení skonzumujte do 2 dní.
Vyrobené vo Francúzsku, Mere Lalie.
Výživové údaje na 100g: energie: 270kcal/1120kJ, tuky: 23g z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy: 1,8g z toho cukry <0,5g, bielkoviny: 14g, soľ: 1,6g.
Dovoz a distribúcia: www.ampimport.sk