KURACIE MÄSO VARENÉ S CIBUĽOU, CITRÓNOM A CESNAKOM, PODÁVANÉ S BULGUROM.
Použili sme len prírodné suroviny, mäso z francúzskych chovov a prípravu sme zvládli úplne bez konzervantov a farbív.
Kuracie jemne pikantné jedlo pripravené s množstvom cibule, ktorá sa tradične marinuje v dijonskej horčici, citrónovej šťave, bylinkách a korení, ako kajenské korenie, petržlen a cesnak, a potom sa uvarí do hustého guláša s grilovaným alebo vyprážaným kuracím mäsom. Toto jedlo sa zvyčajne podáva s bielou ryžou, ale rovnako príjemné je aj s inými obilninami, ako je quinoa, kuskus alebo bulgur.
Recept yassa pôvodne pochádza zo Senegalu, ale stáva sa čoraz populárnejším jedlom v mnohých krajinách sveta.
Základom dobrej kuchyne sú predovšetkým dobré suroviny, my ich vyberáme s najväčšou starostlivosťou o ich kvalitu a čerstvosť.
Zloženie: kuracie mäso (pôvod Francúzsko) 30%, PŠENIČNÝ bulgur varený 29%, voda, mrkva, červená cibuľa 6%, červená paprika, čistený kurací tuk, cesnak, cibuľový prášok, korenie 1,5%, soľ, škrob, repkový olej, tymián, koncentrovaný citrónová šťava 0,4%, dijonská horčica, mletý bobkový list. Možné stopy iných obilnín obsahujúcich lepok, ryby, mäkkýše, sóju, mlieko a zeler.
Balené v ochrannej atmosfére.
Pred otvorením skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke v tesne uzavretej nádobe na potraviny a spotrebujte do 2 dní.
pred otvorením veka ho rýchlo pustite pod studenú vodu.
Výživové informácie Na 100 g
Energia 602 kJ/ 143 kcal
Tuky 5,3 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny 1,23 g
Sacharidy 14,3 g
Vrátane cukrov 1,7 g
Diétna vláknina 2,3 g
Proteíny 8,5 g
Soľ 1,30 g