Originálny slaný karamel pochádza z Francúzska, kde ho prvýkrát uviedol na trh Henri Le Roux v 80-tych rokoch 20. storočia. Vždy by mal byť vyrobený s morskou soľou a na absolútnom vrchole sú produkty s jemným soľným kvetom "Fleur de sel", soľou ručne zbieranou z hladiny mora. Jednou z najznámejších oblastí na výrobu tejto výnimočnej soli je provensálsky národný park Camargue, ktorý leží kúsok od Marseille.
Medzi tieto TOP výrobky patrí aj najobľúbenejší produkt našej ponuky, karamelový krém so soľným kvetom Fleur de Sel z Camargue vyrábaný u tradičného výrobcu Confit de Provence, ktorého zastupujeme na našom trhu.
Nízky podiel tukov, vynikajúca konzistencia a vyvážený podiel sladkých a slaných chutí robia tento produkt nenahraditeľným pre množstvo receptov a príležitostí.
Dátum minimálnej trvanlivosti: viď obal. Po otvorení uchovávajte v chlade. Vyrobené vo Francúzsku, Confit de Provence.
Zloženie: Cukor, smotana (mlieko), glukóza, maslo (mlieko), morská soľ fleur de sel z Camargue (2%), prírodný stabilizátor: xantánová guma, prírodný antioxidant.
Výživové údaje na 100g: energie: 413kcal/1739 kJ, tuky: 15,6g z toho nasýtené mastné kyseliny 10,8g, sacharidy: 67g z toho cukry 51g, bielkoviny: 0,9g, soľ: 1,8g..